Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Yüzbaşı Şehit Agah İlkokulu

Telefon : 0458 211 32 40
Belgegeçer : Yok
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://yzbsehitagahilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Şingah Mahallesi Şehit Yüzbaşı Agah Caddesi No 26 Merkez / BAYBURT
VİZYON : Zorluklar karşısında yılmayan, her zaman çözümün bir parçası olan, sürekli kendini geliştirip yenileyen, öğrenmeyi öğrenmiş, bilgiye ulaşabilen ve bilgiyi günlük hayatta karşılaştığı sorunları çözmede bir araç olarak kullanan, işbirliği ve yardımlaşmayı benimseyen, çevresiyle ve kendiyle barışık mutlu ve başarılı bireyler yetiştirmektir.
MİSYON : Çocuklarımızın bireysel farklılıklarını dikkate alarak onların; açık fikirli, özgüveni yüksek, insani değerlere saygılı, ulusal ve evrensel değerleri benimseyen bireyler olarak yetişmelerinin yanında onların geleceği şekillendirme sorumluluğu ile sürekli gelişimine öncü olmaktır.
BAŞARILAR : **Müdürlüğümüz tarafından Sıfır Atık Projesi kapsamında öğrencilerde farkındalık oluşturulması, öğrencilerimizde çevre bilincinin oluşturulması, geri dönüştürülebilir malzemelerinin dönüşüm kutularına atılmasını teşvik etmek, öğrencilerin çevreye duyarlı bireyler olmalarını sağlamak amacıyla Türkiye geneli ilkokul 3. ve 4. Sınıf öğrencileri arasında düzenlenen “Gelecek İçin Geri Dönüşüm Konulu Resim Yarışmasında okulumuz öğrencisi Duru TOPÇU Türkiye birincisi olmuştur. **İl genelinde yapılan resim yarışmalarında il birincilikleri ile başarı gösteren öğrencilerimiz vardır.

Öğretmen :13
Öğrenci :179
Derslik :7
Kütüphane Kitap Sayısı :2350
Öğretim Şekli :Normal
Saatler : 08.30-14.55
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Kalorifer - Doğalgaz
Servis : VAR
Ulaşım : SERVİS - YÜRÜME
Yerleşim Yeri : MERKEZ
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Merkez
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :